Tossede Tinkov: Sådan bliver vi verdens stærkeste

Står det til holdejer Oleg Tinkov, så skal der hurtigst muligt gribes til pengepungen. Målet om, at Tinkoff-Saxo skal være verdens bedste cykelhold, skal indfries med en offensiv transferstrategi i 2014. Der skal med andre ord findes ryttere, der kan forstærke holdet betydeligt til 2015-sæsonen.

Det skriver russeren på sin officielle Facebook-profil.

- Fra nu af vil jeg starte på at bygge verdens bedste hold op. Jeg tror på, at vi allerede vil have den status i 2015. Der venter mange annonceringer af nye kontrakter i 2014, skriver han.

Målet om at blive verdens bedste blev allerede offentliggjort i forbindelse med opkøbet af Bjarne Riis' cykelhold i november.

På grund af det sene tidspunkt, har det dog ikke været muligt at tilknytte væsentlig forstærkning for den kommende sæson.

I denne uge er holdet samlet på træningslejr på Gran Canaria. Oleg Tinkov er selv til stede, og han tror på, at holdet allerede nu er slagkraftigt.

- Vores drenge er de bedste i verden, og vi vil være stærke til årets Tour de France. Vi vil gøre vores bedste for at støtte Alberto Contador, skriver han.

Op til denne sæson har Tinkoff-Saxo skrevet under med fire talenter. Heriblandt de to danskere Jesper Hansen og Michael Valgren.

 

Dagens Gossip