Tosset app lader dig vågne op til lyden og duften af bacon

Det kan være rart at vågne op til duften af bacon og det har fået den amerikanske kødproducent Oscar Mayer til at lave en iPhone app og device, der sikrer at man altid vågner op til duften og lyden af bacon. Det er en flot produceret og sjov app og den virker heldigvis også selvom man kun har sin telefon og ikke duftdimsen.

Appen er super simpel og første gang man bruger den er der endda en lille guide, der forklarer hvordan den virker. Man indstiller vækketidspunktet ved at dreje på en pande og man kan også indstille om man vil høre 'baconismer'. En af disse baconismer er et spin på Rick Astley's populære sang Never Gonna Give You Up og de øvrige er af samme karakter. Udover duften af bacon er desuden også lyden af bacon der bliver stegt på en pande.

Man kan altid høre en baconisme eller testen duften (hvis man har den), så der er altid mulighed for at underholde med appen. På grund af Apples regler skal man desværre lade appen være i forgrunden og telefon være tændt hele natten for at kunne blive vækket, noget der gør den mindre velegnet til at være vækkeur.

Alt i alt er det dog en sjov app og vi giver den 4 af 5 stjerner. Den sidste stjerne får den, når der kommer en udgave hvor telefonen kan slukkes om natten. Det er stadig for tidligt at sige om appen kommer til at erstatte telefonens indbyggede vækkeur, men sjov er den da.

Interesseret i flere artikler som denne? Like os på Facebook og hold dig opdateret om apps og teknologi

 

Dagens Gossip