Totenschlæger-mænd gik umotiveret løs på offer

Bevæbnet med en såkaldt totenschlæger gik to mænd ifølge politiet natten til torsdag til angreb på en 29-årig mand i det københavnske natteliv.

Offeret blev slået i ansigtet med totenschlægeren, et slagvåben, og det gav ham så alvorlige skader, at han blev bragt til skadestuen til behandling. Det fortæller Youssef Lharraki, der er central efterforskningsleder hos Københavns Politi.

Offeret har pådraget sig en 20 centimeter lang flænge på grund af det blodige overfald.

- Det har været behandlingskrævende, og han er blevet syet sammen. Men han er uden for livsfare, fortæller efterforskningslederen.

I et grundlovsforhør torsdag er de to mænd på henholdsvis 23 og 28 år blevet varetægtsfængslet i 13 dage. De nægter sig skyldige.

De fortalte under grundlovsforhøret, at de begge havde været meget fulde, og den ene siger, at han intet husker fra byturen.

Overfaldet skete på Gothersgade ved Kongens Nytorv i den centrale del af hovedstaden. Lharraki fortæller, at der inden overfaldet, som skete ved 02-tiden natten til torsdag, havde været en del ballade på stedet.

- Men den forurettede havde ikke været en del af det. Umiddelbart er det sket helt umotiveret, fortæller efterforskningsleder Youssef Lharraki.

/ritzau/

 

Dagens Gossip