Tottenham-manager hylder komplet Christian Eriksen

Onsdag aften kan Tottenham overtage førstepladsen i Premier League fra Leicester, hvis London-holdet kan vinde lokalopgøret mod West Ham på udebane.

Og en af de væsentligste årsager til Tottenhams successæson er dansk.

Christian Eriksen har været i forrygende form i denne sæson, og så sent som i weekenden blev han af flere engelske medier fremhævet som holdets bedste i sejren over Swansea.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har da også kun lovord til overs for sin danske midtbanekreatør.

- Jeg er meget tilfreds med ham og hans indsats indtil videre - og måden han opfører sig på. I mine øjne er han en topspiller, men også et topmenneske, siger argentineren til mediet Tottenham Journal.

- Han er en meget kreativ spiller. Han kan levere den sidste aflevering, han kan skyde, han kan score på frispark. Jeg mener, han er en komplet spiller, og han er en spiller, jeg kan lide, der passer til min filosofi.

Eriksen står noteret for otte mål og ti målgivende afleveringer i denne sæson i alle turneringer for Tottenham.

Gennem hele sæsonen har den danske midtbanespiller holdt et konstant højt niveau, og det imponerer manageren.

- Vi indledte sæsonoptakten omkring juli, så den har varet otte måneder, og for en landsholdsspiller som Christian er det ikke let at fastholde niveauet og kreativiteten i spillet, lyder det fra Pochettino.

Skulle det lykkes Eriksen og holdkammeraterne at hente tre point mod West Ham, vil Tottenham være a point med Leicester, men holdet fra White Hart Lane vil overtage duksepladsen på en bedre målscore.

/ritzau/

 

Dagens Gossip