Tottenham-manager: Nu er det finale på finale

Christian Eriksens klub Tottenham skal helst ikke miste yderligere terræn i toppen, hvis klubben vil holde sig inde i kampen om pladserne til næste sæsons Champions League.

Fra positionen på sjettepladsen har holdet fire point op til Manchester United på tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions League, mens der er tre point op til fjerdepladsen, der udløser kvalifikationskampe til det lukrative gruppespil.

Klubben befinder sig i et stramt program med fortsat deltagelse i Europa League samt finalen i den engelske Liga Cup mod Chelsea.

- Det er en kritisk periode, hvor vi har mange finaler. Søndag mod West Ham er en finale, torsdag er en finale (returkamp i Europa League mod Fiorentina, red), og næste søndag er der Cup-finale, siger manager Mauricio Pochettino.

Klubbens franske keeper Hugo Lloris pointerer, at søndagens kamp mod West Ham kun er blevet vigtigere efter det seneste nederlag til Liverpool.

- Vi var en smule frustrerede efter kampen mod Liverpool, fordi vi følte, vi fortjente mindst det ene point. Men sådan er fodbold, og vi tabte. Men vi vil revanchere os og have tre point mod West Ham.

- Vi er i god form, og nu går vi ind i sæsonens vigtigste periode, hvor ethvert point er afgørende for ligaen, siger Lloris.

Søndagens kamp på White Hart Lane begynder klokken 13.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip