Tottenham og Eriksen banker Chelsea i målorgie

Tottenham og Christian Eriksen brugte 1. januar til at hoppe op på Premier Leagues femteplads takket være en imponerende 5-3-hjemmesejr over Chelsea.

I et tempofyldt London-derby kom Chelseas gæster foran 1-0 ved Diego Costa, men i det sidste kvarter af første halvleg fik Tottenham vendt kampen helt på hovedet.

Harry Kane udlignede til 1-1 efter en flot solotur og afslutning fra distancen, inden venstrebacken Danny Rose kom godt med i et angreb og scorede til 2-1. Christian Eriksen, som spillede hele kampen, var med i opspillet til 2-1-målet.

I første halvlegs overtid blev Kane nedlagt, og Andros Townsend eksekverede sikkert på det efterfølgende straffespark til 3-1.

Det fik Chelsea-manager José Mourinho til at gå ned i omklædningsrummet, inden at første halvleg var fløjtet af.

Tilskuerne på White Hart Lane var vidner til en hæsblæsende første halvleg, og efter pausen blev holdene ved med at levere en god omgang nytårsunderholdning.

Chelsea pressede hårdt på for en scoring, for da Tottenham kom foran 3-1, blev Chelsea sendt ned på andenpladsen i Premier League, mens Manchester City rykkede op på duksepladsen.

Men Tottenham og i særdeleshed Kane var ikke til at stoppe. Den engelske angriber bragte tidligt i anden halvleg værterne foran 4-1 med endnu en stærk afslutning, som efterlod Thibaut Courtois i Chelseas mål chanceløs.

Efter en times spil fik Chelsea svaret igen, da Eden Hazard reducerede til 2-4, og så gik udeholdet ellers på måljagt igen.

Chelsea fik overtaget, men med lidt over 10 minutter igen slog Tottenham til igen, da Nacer Chadli scorede til 5-2.

Efterfølgende begyndte hjemmeholdets fans i kor at synge om et mål nummer seks fra Tottenham-spillerne. Men i stedet for reducerede Chelsea-anfører John Terry til 3-5 kort før tid.

Tottenham er med sejren oppe på 34 point for 20 kampe. Der er to point op til Southamptons fjerdeplads, der giver adgang til Champions League.

Chelsea forbliver på 46 point i toppen af Premier League - det samme antal point som Manchester City. Begge klubber har endda en identisk målscore på 44-19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip