Tottenham vil spille offensivt i nytårsbrag mod United

Der er fuldt program i Premier League allerede på årets første dag i 2014.

Rundens største kamp bliver spillet på Old Trafford, hvor formstærke Manchester United tager imod Christian Eriksen og Tottenham.

Ifølge Tottenhams nye manager, Tim Sherwood, tager London-klubben ikke til Manchester i håb om at fedte et enkelt point hjem.

- Jeg kan godt lide at spille med risiko. Vi vil vise dem respekt, men vi kan ikke ligne lam på vej til slagtning. Vi skal sørge for, at vi går ud og presser dem alt det, som vi kan.

- Vi har ikke nogen frygt for at møde dem. Vi vandt ude mod Manchester United i sidste sæson, og forhåbentlig kan vores spillere bruge den erfaring til at komme fremad, siger Tim Sherwood ifølge AFP.

Siden Sherwood overtog roret i Tottenham efter den fyrede Andre Villas-Boas, er holdet gået tilbage til at spille mod to angribere i front.

Det gav senest pote i søndagens hjemmekamp mod Thomas Sørensens Stoke. Den kamp vandt Tottenham 3-0.

Manchester United indledte sæsonen skidt, men de forsvarende mestre har vundet de seneste seks kampe, og Tim Sherwood har da også respekt for onsdagens modstander.

- United har vendt resultaterne rundt, og de befinder sig i en god stime. Vi ved historisk, hvordan de gør det, når de er på vej frem.

- Lokomotivet kører, og de er meget svære at stoppe. Vi skal finde en måde at få kørt dem af sporet på, siger Tottenham-manageren.

I slutningen af november var Tottenham også på besøg i Manchester. Dengang blev det til et nederlag på 0-6 til Manchester City.

/ritzau/

 

Dagens Gossip