Tottenham vinder i femte forsøg i Premier League

13/09/2015

Det lykkedes med stort besvær for Tottenham at snuppe den første sejr i Premier League i denne sæson, da holdet vandt 1-0 ude over Sunderland.

Efter et nederlag og tre uafgjorte kampe i træk kom Tottenham uden danske Christian Eriksen dermed omsider tilbage på vindersporet.

Tottenhams midtbanespiller Ryan Mason stod for det forløsende mål efter 82 minutter, da han elegant chippede bolden forbi Sunderland-keeper Costel Pantilimon.

Ved scoringen blev Mason skadet og blev skiftet ud med Thomas Caroll, der var med til at holde stand i de sidste minutter af kampen.

Tottenham må siges at være heldig med at vinde opgøret, da Sunderland to gange ramte træværket.

I første halvleg hamrede Sunderland-angriberen Jermain Defoe bolden på stolpen, og i anden halvleg sendte indskiftede Jack Rodwell læderet på overliggeren.

Den engelske landsholdsangriber Harry Kane havde ikke en god dag i angrebet for Tottenham.

Kane var uskarp og ramte blandt andet forbi bolden, da han helt fri bare skulle sætte foden på et godt indlæg for at få scoret.

Med sejren har Tottenham nu seks point efter fem kampe i den bedste engelske fodboldrække.

Sunderland er bundprop med to point efter fem kampe.