Toure og Agüero sørger for City-comeback i slutminutter

Det lignede længe en overraskende Watford-sejr hjemme mod Manchester City, men på tre minutter i slutningen af kampen fik udeholdet vendt et truende nederlag til sejr.

Med lørdagens 2-1-sejr er City fortsat helt med fremme i den engelske topstrid i Premier League. City har 39 point efter 20 kampe og er tre point efter førerholdet Arsenal.

Citys stjernespillere Yaya Toure og Sergio Agüero scorede de afgørende mål i det 82. og 84. minut.

Inden da havde Ben Watson bragt Watford foran 1-0 på et hjørnespark, hvor City-backen Aleksander Kolarov uheldigt fik snittet bolden i eget net og forbi keeper Joe Hart, der ellers var parat til at bokse væk.

Watford kom foran efter 55 minutter og så ud til at tage en flot skalp, men så slog City til to gange i de sidste ti minutter.

Da der var spillet 82 minutter, udlignede Citys midtbanespiller Yaya Toure til 1-1 efter et hjørnespark, hvor han nåede forrest til bolden og sparkede den ind bag Watford-keeper Heurelho Gomes.

Agüero stod for sejrsmålet to minutter senere, da den argentinske angriber steg til vejrs mellem to Watford-stoppere og headede det afgørende mål ind.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip