Toyota Yaris med mere stil

Elo Christoffersen

11 år siden

|

17/05/2013

Dagens topnyheder

En helt ny og stilfuld udgave af Toyota Yaris har netop set dagens lys.

Yaris T1 Style, som den nye udgave hedder, udmærker sig med bl.a. 15” fælge, tågeforlygter, mørktonede ruder bag, lædergearknop og indfarvede dørgreb og el-sidespejle med varme. Faktisk får man ekstraudstyr for 10.000 kroner i Yaris T1 Style, men betaler reelt kun 1.000 kroner for det.

Samtidig sørger den charmerende tre-cylindrede 1.0 liters benzinmotor for, at tiden bag rattet bliver så sjov som mulig. Den brændstofbesparende motor udmærker sig ved et gennemsnitligt brændstofforbrug på op til 20,8 km/l, hvilket altså gør ejerskabet af Yaris T1 Style til en fornøjelse ikke bare køremæssigt men også rent økonomisk.

Læs flere nyheder om biler her

Yaris T1 Style koster næsten det samme som den billigste udgave af Yaris, der i dag kan fås fra kun 114.995 kroner.

- Vi oplever, at mange købere af de allermindste biler til sidst ender med at betale op til 120.000 kroner for deres nye bil. Det kan man altså nu få en helt ny, smartere og større Yaris for, hvor der både er mere komfort og plads til prisen, siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Toyota Yaris blev i fjor den mest populære bil i den næstmindste bilklasse og kan fås med tre forskellige motorteknologier i form af benzin-, diesel- eller hybridmotor.