Toyotas varebiler topper som de mest fejlfrie

Skrevet af Elo Christoffersen

|

30/05/2013

Dagens topnyheder

Toyotas varebiler er på ny kåret til de mest fejlfrie. Det viser helt friske tal fra synsvirksomheden Applus Bilsyn i Danmark.

Her har man opgjort, hvor mange varebiler med synsrelaterede fejl, der kørte gennem synshallerne i 2012. Toyota indtager førstepladserne for varebiler med seks, otte, ti og 12 år på registreringsattesten.

Det er især den legendariske kassevogn Toyota Hiace, der med tre førstepladser i statistikken skiller sig positivt ud. Men også Toyota RAV4 klarer sig imponerende flot. RAV4 topper således listen over de mest fejlfrie seks år gamle varebiler. Lige efter følger Toyota Corolla Verso – der i dag er bedre kendt som Toyota Sportsvan – samt Hiace.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Alle tre varebilsmodeller er netop introduceret i helt nye udgaver i form af den længe ventede kassevogn Toyota Proace, den helt nye og skarpt designede RAV4 samt den brændstoføkonomiske Toyota Sportsvan.

Toyota Hiace er en sand legende på det danske varebilsmarked. Det samme er Toyotas pickup Hilux, der også markerer sig stærkt i top-5 i flere af synstatistikkens alderskategorier. Der er desuden blevet plads til Toyota Avensis Verso og Toyota Picnic blandt de mest fejlfrie ti og 12 år gamle varebiler.