Træt Serena Williams giver søsteren favoritværdighed

Når søstrene Serena og Venus Williams mandag mødes i 1/8-finalen i Wimbledon er Serena topseedet og favorit til at vinde over sin 35-årige storesøster.

Men Serena selv lægger gerne favoritværdigheden på Venus' skuldre, selv om Venus kun er seedet som nummer 16.

- Venus er i meget bedre form, end jeg er, så jeg tror, at hun har en lille fordel, når hun går ind til kampen.

- I det mindste er en af os sikre på at komme i kvartfinalerne, og det er jeg glad for, siger Serena Williams.

Siden lodtrækningen stod det klart, at det meget vel kunne blive tilfældet med et rent Williams-møde. Men det var lige ved at blive spoleret fredag i tredje runde, hvor Serena Williams var i store problemer mod briten Heather Watson.

Watson førte 3-0 i tredje- og afgørende sæt og havde senere mulighed for at serve sejren hjem ved stilling 5-4, før Serena Williams bed fra sig og vandt over hjemmebanehåbet på Centre Court.

- Hun spillede utroligt, og jeg synes virkelig, at hun skulle have vundet kampen. Hun var oppe med to servebrud, og hun gav virkelig alt for at vise, hvilken stor spiller hun er.

- Jeg har haft nogle hårde nederlag, men det var måske min hårdeste kamp at spille mod Heather foran hendes eget publikum, siger Serena Williams.

Serena Williams har mulighed for at blive den første siden Steffi Graf i 1988, der vinder alle fire grand slam-turneringer i samme kalenderår. Foreløbig har Serena Williams vundet Australian Open og French Open i år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip