Tragisk dødsfald: To-årig skyder sig selv

En grim dødsulykke har ramt Pinellas County i Florida, hvor en blot to-årig dreng er blevet erklæret død, efter han fik fat i en pistol og skød sig selv i brystet onsdag. Det skriver Fox 13.

Ifølge politiet fandt drengen pistolen i handskerummet i forældrenes bil, og Pinellas sherif, Bob Gualtieri, forklarer, at drengens forældre var travlt optaget af at flytte og havde derfor ikke øjnene på deres søn.

- Drengen smuttede ind i bilen på et tidspunkt, da forældrene var ved at fylde bilen under flytteriet fra deres hus, forklarer sherifen.

Læs ogsåTo-årig skyder og dræber sin mor i supermarked

Pludselig hørte forældrene en smældende lyd fra bilen og skyndte sig i bilen, hvor de gav sønnen førstehjælp. Senere på hospitalet blev den to-årige erklæret død af lægerne.

Pinellas County-politi vil ikke rejse sigtelser mod forældrene, da man vurderer, at pistolen blev opbevaret sikkert nok. Havde pistolen ligget frit fremme, ville politiet have sigtet forældrene. Efterforskningen viser, at drengen selv trykkede på aftrækkeren.

Flere familiemedlemmer har fortalt, at drengen var vant til at have pistolen i hånden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip