Tragisk ulykke: To mænd er fundet døde i Brande

04/05/2015 20:52

admin

Nyheder

Mest læste i dag

To mænd på 24 og 25 år er mandag blevet fundet døde i en campingvogn i Brande, som de havde overnattet i efter et traktortrækstævne i weekenden.

Dødsårsagen er muligvis udsivende gas, oplyser vagtchef Ole Vanghøj, Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

- Der er på intet tidspunkt ikke noget, der indikerer, at der er sket en forbrydelse. Der ser ud til at være tale om en tragisk ulykke, siger Ole Vanghøj.

Det var pårørende til de to unge mænd, der mandag kort før middag fandt de to unge liggende livløse i den aflåste campingvogn, der stod på Frihedevej ved Brande.

De pårørende kontaktede politiet, der nu under omstændighederne bag dødsfaldene.

De to unge havde overnattet i campingvognen efter traktorstævnet, og de pårørende valgte at tage hen og undersøge vognen, da de i weekendens løb forgæves havde prøvet at få kontakt med mændene.

Politiet har sammen med retsmedicinere og teknikere undersøgt campingvognen og kan fastslå, at de ikke er blevet udsat for en forbrydelse.

De tekniske undersøgelser af baggrunden for dødsfaldene fortsætter, og politiets mistanke er rettet mod campingvognens varmesystem.

- Noget tyder på, at der har været et hul på slangen til campingvognens gasvarmer, men undersøgelserne er ikke færdige endnu, siger Ole Vanghøj til Ritzau.

/ritzau/