Trapholt museet: 38 procent flere gæster i 2012

Det samlede besøgstal endte på 84.655 hvilket skal sammenlignes med 61.203 gæster i 2011. En samlet fremgang på 38 procent.

Udstillingen "En Dronning og hende familie" har været med til at give Trapholt et godt resultat i år. Men det er ikke hele historien, for allerede i august, inden Dronninge-udstillingen åbnede, lå museet pænt med 21 procent flere gæster, end året før.

Direktør Karen Grøn forklarer de flotte tal med, at museet nu høster frugterne af flere års arbejde:

- Vi har lanceret en ny og skarpere udstillingsprofil. Både Annette Meyers papirkjoler, Finn Juhls 100 års jubilæum, og i særdeleshed den debatskabende udstilling "Kontroversielt", med fotografier, er blevet vel modtaget af publikum, siger Karen Grøn og fortsætter:

- Folk har også fået øjnene op for, at der i samarbejdet med folkeuniversitetet er højt kvalificerede foredrag og mulighed for at lære om design og kunst, hvilket mere end en fordobling af deltagere vidner om, siger Karen Grøn.

Museets medlemsklub Trapholt Venner har haft en fremgang på 26 procent i 2012, hvilket måske er udtryk for de egentlige bæredygtige tal.

- Vores fremgang blandt medlemmerne af museet, er en sand hjertevarmer. Vi ser denne stigning, som udtryk for gæsters tilfredshed og loyalitet, overfor museet. Det betyder meget for Kolding, at Trapholt bliver et sted man kommer jævnligt, både alene, og sammen med venner, siger Karen Grøn.

Karen Grøn understreger også, at Becks gode servering i Trapholts cafe, og museets nye lederstil i butikken, har været med til at løfte den samlede museumsoplevelse.

I 2013 bliver Trapholt 25 år den 2. juni, hvilket årets udstillingsprogram afspejler. Her er der blevet plads til flere udstillinger, der ligger i krydsfeltet mellem design og kunst, som netop er der, hvor Trapholt har tradition for at være meget stærke.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip