Travl OB-keeper elsker krig på banen

Det var langt fra en stille dag på Tre-For Park for OB-målmanden Mads Toppel, da fynboerne lørdag aften slog Silkeborg med 2-0.

Toppel måtte slide hårdt for at holde nullet og reddede undervejs i kampen et straffespark fra Silkeborgs Emil Scheel.

Silkeborgenserne pressede gennem det meste af kampen massivt på for at få scoret mod et kompakt OB-hold, men det passede OB-keeperen godt at blive skudt varm.

- Vi var virkelig under pres i store dele af kampen, men jeg elsker, når der er krig på banen. De kom frem til en masse chancer og et straffespark, siger Mads Toppel.

Den rutinerede keeper endte som dagens helt i Odense efter sin straffesparksredning.

- Jeg tog udfordringen op og holdt koncentrationen inde på stregen. Emil Scheel sparkede meget godt. Jeg følte, jeg skulle helt ud og strække mig for at nå den, siger Mads Toppel.

Den nye OB-træner, Ove Pedersen, var mere end tilfreds med sin målmand efter kampen.

- Stor ros til Mads Toppel. Silkeborg kom frem til alt for mange afslutninger, og det var ham der reddede os gang på gang. Vi havde i store perioder ikke styr på kampen, så heldigvis havde vi Toppel i målet, siger Ove Pedersen.

OB ligger på en foreløbig niendeplads i Superligaen med ni point, mens Silkeborg stadig indtager sidstepladsen med blot fire point efter 10 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip