Travlhed holder Crowe væk fra premiere

Superheltefilmen blev fejret i Tokyo, hvor blandt andre Henry Cavill kastede glans over begivenheden, mens Crowe glimrede ved sit fravær på den røde løber. Det beklager skuespilleren nu i en udtalelse, der rummer forklaringen på hans udeblivelse. Han har mere end almindeligt travlt.

»Gladiator«-stjernen fortæller, at han er begyndt på sit næste projekt »The Water Diviner«, der også bliver hans instruktørdebut.

Filmen udspiller sig under Første Verdenskrig og handler om en australier, som rejser til Tyrkiet for at finde sine to sønner, der savnes efter slaget ved Gallipoli, og Crowe får hænderne fulde med dramaet. Han står ikke alene bag kameraet, men spiller også hovedrollen.

»Jeg er ked af, at jeg ikke kunne komme til »Man of Steel«-premiere i Tokyo. Jeg elsker Japan, men er lige begyndt på »The Water Diviner« og har brug for hvert eneste minut, jeg kan få til forberedelse«, skriver Crowe og tilføjer med et glimt i øjet: »Ja, jeg skal instruere mig selv, med mindre jeg da dropper mig fra rollelisten eller bliver ude af stand til at medvirke på grund af andre forpligtelser - den med at instruere«.

 

Dagens Gossip