Tre danskere dominerer golfturnering i Frankrig

Emily Kristine Pedersen har lagt sig i spidsen af golfturneringen Lacoste Ladies Open de France. Og to andre danskere er med blandt de fem bedste.

Med en runde i 64 slag - seks slag under banens par - var 19-årige Emily Kristine Pedersen fredag flyvende og er samlet ni slag under par.

Hun fører nu med tre slag ned til den nærmeste forfølger, franske Celine Herbin, inden weekendens to finalerunder.

Emily Kristine Pedersen fra Smørum begyndte skidt med to bogeys på hul et og tre, men rettede hurtigt op på runden med sublimt spil resten af dagen.

Det blev til hele seks birdies og en enkelt eagle, og det var tilfredsstillende for den danske rookie på Ladies European Tour.

- Efter den dårlige start er jeg meget glad for, at jeg endte seks slag under par, siger Emily Kristine Pedersen i en pressemeddelelse.

Hun modtog en invitation om at spille med i turneringen i Frankrig, hvor 78 golfspillere har fået lov til at stille op.

- Det har givet mig ekstra motivation at bevise, at jeg er god nok til at være her, fordi jeg ikke var god nok til at være automatisk med, siger Emily Kristine Pedersen.

Malene Jørgensen er placeret på en delt tredjeplads og er blandt de spillere, som jagter Emily Kristine Pedersen. Samlet er hun fire slag under par og har fem slag op til landskvinden.

- Det er altid sjovt, når flere fra Danmark spiller godt, siger Emily Kristine Pedersen.

Også 22-årige Nicole Broch Larsen er med helt fremme i golfturneringen i Frankrig. Hun er placeret på en delt femteplads - seks slag efter Emily Kristine Pedersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip