Tre mænd er nu varetægtsfængslet efter skud i Taastrup

admin

|

17/07/2014

Dagens topnyheder

En 22-årig mand er torsdag formiddag blevet varetægtsfængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Onsdag blev også en 24-årig og en 36-årig varetægtsfængslet. Dermed er alle tre mænd, som politiet mistænker for at have været involveret i to skudepisoder i Taastrup mandag aften, varetægtsfængslet.

Den første skudepisode fandt sted mandag kort før klokken 19, hvor der blev skudt mod en 31-årig mand foran et pizzeria på Gadehavegårdsvej i Taastrup. Kort efter blev der igen skudt ved en nærliggende beboelsesejendom. Ingen personer blev dog ramt.

Politiet har tidligere oplyst, at skyderiet ikke bunder i en konflikt mellem bander, men i uenigheder mellem enkeltpersoner.

Angiveligt kom tre personer op at skændes med en 31-årig mand, som der derefter blev skudt mod ved pizzeriaet. Kort efter blev der skudt mod en 33-årig mand ved beboelsesejendommen Pælestykkerne.

Alle tre mænd er kendt af politiet i forvejen. De sigtes for drabsforsøg, men da grundlovsforhørene er foregået bag lukkede døre, er det ikke muligt at få oplyst, hvad de tre nu fængslede mænd har forklaret.

/ritzau/