Tre mænd er nu varetægtsfængslet efter skud i Taastrup

En 22-årig mand er torsdag formiddag blevet varetægtsfængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Onsdag blev også en 24-årig og en 36-årig varetægtsfængslet. Dermed er alle tre mænd, som politiet mistænker for at have været involveret i to skudepisoder i Taastrup mandag aften, varetægtsfængslet.

Den første skudepisode fandt sted mandag kort før klokken 19, hvor der blev skudt mod en 31-årig mand foran et pizzeria på Gadehavegårdsvej i Taastrup. Kort efter blev der igen skudt ved en nærliggende beboelsesejendom. Ingen personer blev dog ramt.

Politiet har tidligere oplyst, at skyderiet ikke bunder i en konflikt mellem bander, men i uenigheder mellem enkeltpersoner.

Angiveligt kom tre personer op at skændes med en 31-årig mand, som der derefter blev skudt mod ved pizzeriaet. Kort efter blev der skudt mod en 33-årig mand ved beboelsesejendommen Pælestykkerne.

Alle tre mænd er kendt af politiet i forvejen. De sigtes for drabsforsøg, men da grundlovsforhørene er foregået bag lukkede døre, er det ikke muligt at få oplyst, hvad de tre nu fængslede mænd har forklaret.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip