Tre priser til Zlatan: Får guldbold for ottende gang

Skrevet af admin

12/11/2013

Mest læste i dag

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic vandt mandag aften hele tre priser, da både spillere, trænere og dommere blev hyldet i Stockholm.

For ottende gang blev Paris Saint-Germain-profilen kåret som årets bedste fodboldspiller i Sverige, hvilket blev hædret med en guldbold.

- En stor tak til holdet, træneren, hele staben og lederne hjemme i Paris. Og familien denne her gang. Helena (kæresten, red.) plejer at klage over, at jeg ikke takker familien, så en stor tak, sagde Zlatan Ibrahimovic, da han modtog prisen i arenaen Globen.

Den 32-årig målfarlige spiller fik også prisen som årets angriber og for at have scoret årets bedste mål.

Zlatan forlængede for nylig sin kontrakt med den franske fodboldklub Paris Saint-Germain med et enkelt år frem til sommeren 2016.

Svenskeren, der startede sin karriere i Malmö FF, har tidligere spillet i store klubber som Ajax Amsterdam, Juventus, Inter, FC Barcelona og AC Milan.

I sidste sæson scorede Zlatan Ibrahimovic hele 30 mål i den bedste franske fodboldrække for PSG, som vandt mesterskabet.

Der blev også uddelt fodboldpriser i Danmark mandag aften, og her vandt den 21-årige Tottenham-spiller Christian Eriksen titlen som årets spiller.

/ritzau/TT