Treårig dreng falder ned til jaguarer i zoologisk have

En treårig dreng faldt fredag 4,5 meter ned i et indhegnet område for jaguarer i en zoologisk have i den amerikanske delstat Arkansas. Ifølge en hospitalskilde er drengens tilstand kritisk, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Et af de store kattedyr i Little Rock Zoo tog fat i drengens nakke og en anden tog fat i hans fod.

Drengens far og bedstefar var sammen med den treårige, da faldulykken skete, og de har fortalt politiet, at de smed en kamerataske og en vandslange mod dyrene, hvilket fik dem til at give slip på drengen.

Den treårige dreng har fået flænger i hovedet, kraniebrud og adskillige sår, men han meldes uden for livsfare, lyder det ifølge politirapporten.

Personalet i den zoologiske have måtte tage brandslukkere i brug for at holde jaguarerne tilbage, indtil drengen var blevet reddet i sikkerhed. Myndighederne er nu i færd med at undersøge, hvordan det kunne lade sig gøre, at den treårige dreng kunne falde ned til kattedyrene i zooen, der er en af statens mest populære attraktioner.

Ifølge politirapporten bor drengens familie i en forstad til Little Rock i Arkansas.

Gæster må i øjeblikket gå forgæves, hvis de vil opleve havens jaguarer, for der er lukket for offentligheden indtil ulykken er blevet undersøgt nærmere, oplyser en talskvinde fra Little Rock Zoo.

/ritzau/Reuters

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip