Tredje aktivitet nu lukket i Legoland

Tidligere på måneden lukkede Legoland permanent parkens to ældste forlystelser, Minetoget og Timber Ride.

Nu er Dragen lukket ned resten af sæsonen, oplyser Legoland.

Det skyldes, at forlystelsen efter 20 millioner ture skal renoveres totalt.

- Og det kan vi kun nå til næste sæson, hvis vi starter arbejdet nu, fortæller Legoland i en kort meddelelse på Facebook.

Læs også: Farvel til Minetoget og Timber Ride

Og blandt brugerne på Facebook er der blandede følelser. Der skrives blandt andet:

Christine Johanne Hannberg Andersen: Godt så, vi havde gjort det til en tradition at komme i efterårsferien og bo på hotellet. Med 3 ting lukket kommer vi ikke i år. Så skal prisen i hvert fald falde meget.

Søren Wieghorst: Fedt så er der ikke meget til børn, der ligger er over en meter, synes jeg har spildt mine penge på sæsonkort.

Ina Bech Greisen: Til jer der brokker jer! Ja 3 forlystelser er lukket og det er også de 3 som min søn på 4 elsker allermest, men selvom det er tilfældet så kan vi sagtens bruge en hel dag i parken alligevel! Sikkerhed frem for alt! Og vi kommer gerne et par gange mere i denne sæson.

Mette Nørgaard Hjuler: Vil i hellere have at jeres børn kommer til skade??? Jeg er bare glad for at parken vælger sikkerhed og fornyelser... Og så dør børn ikke af lidt modgang og skuffelser, tvært imod.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Minetoget og Timber Ride blev lukket ned her sidst på sæsonen, fordi Legoland skal være klar med en ny forlystelse til åbningen næste år. Og hvad de nye forlystelser så bliver - vil Legoland endnu ikke røbe.

 

Dagens Gossip