Triatlon: Camilla Pedersen vinder VM et år efter koma

Den danske triatlet Camilla Pedersen fortsætter sin imponerende resultatliste året efter, at hun var ude for en alvorlig ulykke, der sendte hende i koma.

Søndag morgen dansk tid blev hun verdensmester i triatlon på langdistance, der blev afholdt i den kinesiske by Weihai.

Camilla Pedersen tilbagelagde fire kilometer svømning, 120 kilometer cykling og 20 kilometer løb i tiden 5 timer 43 minutter og 31 sekunder.

Det gjorde hende til en suveræn vinder foran finnen Kaisa Lehtonen, der kom i mål 4,16 minutter efter danskeren. På tredjepladsen fulgte Andrea Hewitt fra New Zealand.

Camilla Pedersens præstation er kun mere imponerende set i det lys, at hun i september sidste år kom ud for en alvorlig ulykke på en træningstur på cykel, hvor hun fik kraniebrud, indre blødninger og lå 19 dage i kunstig koma.

Siden kæmpede hun sig tilbage og fik comeback i foråret. I perioden op til VM har hun krydset målstregen som den første i flere ironman-konkurrencer.

Søndag kulminerede comebacket med en VM-titel. I 2012 vandt hun VM-sølv på langdistancen, og i 2011 blev hun europamester.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip