Tricktyve gik efter ældre kvinder i Faxe og Skælskør

En 89-årig kvinde fra Faxe var torsdag klokken 15.20 udsat for et forsøg på tricktyveri. Kvinden kom gående med sin rollator ved Fakta i Torvegården i Faxe, da et udenlandsk par antastede hende.

Under dække af at spørge om vej, tog de et stort kort frem, som de spredte ud på hendes rollator. Den 89-årige fik med det samme mistanke og skyndte sig væk. Det oplyser Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi.

Tilsyneladende er der tale om det samme par, som tidligere på dagen havde held med at stjæle en pung med kontanter fra en 91-årig kvinde i Skælskør. Den 91-årige blev overrasket på samme måde med et kort på en P-plads på Carl Medingsvej.

Kvinden beskrives som mellem 20 og 25 år, 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning, med mørkt opsat hår. Hun var mørk i huden og bar et guldarmbånd på højre hånd. Manden beskrives som mellem 20 og25 år, 170-175centimeter høj og spinkel af bygning, med mørkt kort hår, markeret ansigt og mørk i huden.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger om sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip