Trine Troelsen vil væk fra FC Midtjylland

Skrevet af admin

|

29/11/2013

Dagens topnyheder

Trine Troelsen har været en af profilerne på FC Midtjyllands håndboldhold i flere sæsoner, men til sommer er det slut.

Hun er blevet fortrængt som førstevalg på venstrebacken både på landsholdet og i klubben af Stine Jørgensen, og derfor er hun på jagt efter en ny klub, hvor hun kan få mere spilletid.

- Det sidste halve år har ikke været superoptimalt for mig. Jeg har ikke præsteret det, jeg har bevist, at jeg kunne, og det har været hårdt.

- Derfor handler det for mig om at komme et sted hen, hvor jeg kan vise, at jeg kan spille håndbold, siger den 28-årige bagspiller til Ritzau.

Hun er åben for lidt af hvert, og både udlandet og den hjemlige liga er en mulighed.

- Det er fantastisk at være et sted, hvor man vinder titler. Det har jeg heldigvis fået lov at være med til både i FCM og i Viborg, men jeg kan mærke, at jeg inderst inde har brug for at prøve noget nyt.

- Jeg behøver ikke komme til en klub, hvor man vinder hele tiden. Det kunne også være spændende at være med til at bygge noget op, som jeg gjorde det i SK Århus, siger Troelsen.

Hun har spillet i FC Midtjylland siden januar 2010, og i klubben er man ked af at skulle sige farvel.

- Troelsen har fra dag 1 været en fantastisk ambassadør for vores klub og en central figur i vores trup på og udenfor banen.

- Ingen tvivl om, at hendes farvel til sommer vil efterlade et stort tomrum, siger sportschef Hans Peter Riis til klubbens hjemmeside.

/ritzau/