Trist Contador frygter for resten af sæsonen

Alberto Contadors drøm om igen at vinde Tour de France bristede mandag på en nedkørsel i Frankrig.

Kaptajnen på Tinkoff-Saxo-mandskabet havde ellers vist fin form under løbet, og derfor rammer det ekstra hårdt, at Contador måtte forlade Touren efter et styrt, der gav ham et brud på skinnebenet.

- Jeg er rigtig trist. Jeg har aldrig forberedt mig så godt som til denne Tour. Jeg har kun få gange i mit liv været i så god form. Jeg havde det rigtig godt og tog af sted i morges (mandag, red.) med en plan og en idé om at vinde etapen. Og så sluttede det hele på en meget uventet måde, fortæller spanieren ifølge TV2.

Tidligere i det prestigefyldte etapeløb sagde topfavoritten Chris Froome (Sky) også farvel efter at have været i asfalten flere gange på de første etaper.

Nu er spørgsmålet, om de to stjerner får mulighed for at duellere senere på sæsonen, når Vueltaen skal køres.

Men med et brækket skinneben er Contador ikke ligefrem optimist.

- Uanset hvad har det i hvert fald lange udsigter at komme på cyklen. Det kan gå ud over resten af sæsonen, især Vuelta a Espana, siger Alberto Contador til TV2.

Tour de France føres i øjeblikket af Vincenzo Nibali (Astana), som efter Froomes og Contadors afgang har forbedret sine chancer for at slutte øverst på podiet i Paris gevaldigt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip