Trist mand dræbte sin kone: Smed dette billede på Facebook

De fleste mennesker kender til følelsen, når den sidste dråbe får bægeret til at flyde over. Men det er formentlig de færreste, der reagerer som familiefaderen Derek Medina fra Miami, USA. Torsdag middag lagde han et billede på Facebook af sin kone, som han netop havde slået ihjel.

Det skriver Huffington Post.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Billedet viser angiveligt den døde kvinde, Jennifer Alfonso, der ligger på køkkengulvet i en pøl af blod. Sammen med det morbide opslag, skrev Derek Medina en fuld tilståelse under overskriften 'R.I.P Jennifer Alfonso'.

- Jeg skal enten i fængsel eller dømmes til døden for mordet på min kone. Jeg elsker jer alle, savner jer alle, ha' det godt Facebook-venner, I kommer til at se mig i nyhederne. Min kone slog mig og jeg kan ikke længere holde til dette misbrug så jeg gjorde hvad jeg gjorde, håber I forstår, skriver han.

Den frustrerede drabsmand har forklaret politiet, at mordet var den ulykkelige kulmination på et skænderi. Her havde Derek Medina også truet med en pistol, fordi hun konstant slog ham. 

På et tidspunkt havde han lagt pistolen fra sig, men da konen blev ved med at slå, greb han den igen og skød hende flere gange.

Paradoksalt er det, at Derek Medina er forfatter til bogen ”Hvordan jeg reddede en vens liv, ægteskab og familieproblemer gennem kommunikation”. 

Han meldte sig selv til politiet.

Parret har en 10-årig datter, som nu er i myndighedernes varetægt.

SE BILLEDET I STOR FORMAT HER - ADVARSEL: IKKE FOR SARTE SJÆLE:

 

Dagens Gossip