Trods 0-3: Dansk VM-debutant fik en kæmpe oplevelse

Skuffelsen er udbredt i den danske VM-lejr efter 0-3-nederlaget til Sverige i premieren ved ishockey-VM i Minsk.

Men én af de danske spillere kommer alligevel til at huske kampen mod svenskerne for noget positivt: Den unge back Emil Kristensen fik nemlig sin første VM-optræden for det danske landshold.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke kunne snyde svenskerne, men samtidig var det en kæmpe oplevelse at få min VM-debut, siger Emil Kristensen.

Han har i denne sæson spillet for Oskarshamn i Allsvenskan, men en VM-turnering er et skridt eller to op på niveaustigen.

- Ja, niveauet var temmelig højt i forhold til, hvad jeg er vant til. Jeg skulle hele tiden være vågen og fokuseret, for ellers ville de løbe over mig.

- Men jeg synes egentlig, det gik okay. Jeg var lidt nervøs i starten, men så snart jeg kom ind i spillet, forsvandt nervøsiteten, siger Emil Kristensen.

Ligesom sine holdkammerater ærgrer den offensive back sig over, at danskerne ikke formåede at udnytte de muligheder, der trods alt bød sig mod verdensmestrene.

- I mine øjne var det en forholdsvis tæt kamp næsten hele vejen igennem, og hvis vi havde scoret på vores chancer i starten, kunne det være blevet anderledes

- Vi vidste godt, at vi var oppe mod overmagten, men det kunne have været sjovt at tage et point eller flere, siger Emil Kristensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip