Trods 24 redninger: Andersen taber NHL-kamp til Hansen

24 redninger på modstanderens 25 forsøg i åbent spil. Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen stod en god kamp for Anaheim Ducks, men kunne alligevel ikke forhindre nederlaget på 1-2 til Jannik Hansens Vancouver Canucks.

Efter 1-1 i den ordinære kamp måtte holdene ty til straffeslagskonkurrence, og her misbrugte Anaheim alle tre forsøg, mens Vancouver udnyttede det første forsøg.

Anaheim, der havde Andersen på mål i hele kampen, kom foran efter syv minutter i anden periode, men hjemmeholdet udlignede midtvejs i tredje periode.

Jannik Hansen kom ikke på tavlen i kampen og er i denne sæson stadig noteret for 22 point i form af 12 mål og 10 assister.

Med sejren ligger Vancouver nummer tre i Pacific Division med 39 point for 39 kampe, mens Anaheim i samme division har 37 point for 37 kampe på femtepladsen.

Sent fredag aften dansk tid vandt også Lars Ellers klub, Montreal Canadiens, med 5-1 ude over Boston Bruins.

Danskeren blev ikke noteret for point, men derimod seks udvisningsminutter undervejs.

- Af en eller anden grund spiller vi altid godt mod Boston. Holdet havde megen energi, og mange ting gik vores vej, siger Lars Eller til Viasat ifølge nyhedsbureauet TT.

Montreal topper nu Atlantic Division med 47 point for 40 kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip