Trods færdig obduktionsrapport: Bobbi Kristinas død undersøges fortsat

Selv om obduktionsrapporten, der klarlægger årsagen til Bobbi Kristina Browns tragiske dødsfald sidste år, er blevet offentliggjort i denne uge, så efterforskes omstændighederne fortsat.

Det oplyste distriktsadvokaten i Fulton County i en meddelelse fredag, ifølge People Magazine.

Bobbi Kristina Brown, der er datter af den afdøde sangerinde Whitney Huston og Bobbi Brown, blev sidste år fundet bevidstløs i et badekar i sit og kærestens fælles hjem. I juni sidste år døde hun på et hospice efter at have ligget i kunstigt koma i nogle måneder.

I den offentliggjorte obduktionsrapport står der, at Bobbi Kristina døde som følge af en kombination af at stoffer, og at hun druknede, skriver People Magazine. En toksikologirapport viste blandt andet spor af marihuana, alkohol og en "kokainrelateret substans".

Fredag var hendes far Bobby Browns advokat også ude med en udtalelse om, at de vil fortsætte det "civile søgsmål og den strafferetlige efterforskning". I september meddelte advokaten, at de mente, at datterens kæreste Nick Gordon havde noget at gøre med dødsfaldet.

- Vi tror, at vi ved, hvem der skadede Bobbi Kristina Brown, og hans navn er Nick Gordon, skrev advokaten Christopher Brown dengang.

Distriktsadvokaten er dog ikke kommet med et navn på en mistænkt.

Bobbi Kristina Brown døde i juni sidste år 22 år gammel.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip