Trods ny sejr nægter Leicester-boss stadig titeltanker

Da Kasper Schmeichels Leicester mandag aften vandt 1-0 over Newcastle, øgede klubben sit overraskende forspring i Premier League.

Leicester har fem points forspring til Tottenham og henholdsvis 11 og 12 point til Arsenal og Manchester City, der er nummer tre og fire.

Alligevel vil manager Claudio Ranieri ikke høre tale om, at titlen er lige om hjørnet for klubben, der har et langt mindre budget og en langt billigere trup end andre Premier League-klubber med Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal og Liverpool i spidsen.

- Jeg kigger ikke på tabellen. Jeg kigger mod næste kamp - Crystal Palace, siger Ranieri på pressemødet efter kampen.

- Det er vanskeligt. Vi vil nyde situationen. Vi vil fortsætte. Selvfølgelig drømmer vores fans. De er stolte af os, og derfor må vi fortsætte, siger han videre.

- Vi taler aldrig om titlen. Vi taler hver gang om vores præstation, hvor meget vi nyder fodbold og det at hjælpe vores holdkammerater. Jeg er stolt af at kunne sige, at alle hjælper hinanden, fortsætter manageren.

En af konkurrenterne, Southamptons manager Ronald Koeman, blev også interviewet mandag aften. Han mener, at mandagens sejr ændrer en hel masse for topholdet Leicester.

- Nu er der kun to hold, som kan vinde Premier League - Leicester og Tottenham. Det er en ny situation for Leicester, for med 11 og 12 points afstand til Arsenal og Manchester City er de ude af kampen, siger Ronald Koeman.

Hollænderen har selv vundet tre ligatitler med Ajax og PSV Eindhoven som træner og otte som spiller for hollandske klubber og FC Barcelona. Han mener, at den nye situation kan få en indflydelse på topholdet.

- Nu handler det kun om to klubber. Før mandagens kamp var der stadig fire eller fem hold i kamp om titlen. Den forskel kan godt sætte sig i hovederne på Leicesters spillere, siger Ronald Koeman.

Der er otte spillerunder tilbage i Premier League. Leicester møder i næste runde Crystal Palace på lørdag, mens Tottenham har en hjemmekamp mod Bournemouth på søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip