Trods skæv start: Superligadrømmen lever i Hobro

Det overraskende tophold, Hobro IK, har ført landets næstbedste fodboldrække lige siden anden spillerunde, men i foråret har der sneget sig tegn på gummiben ind i de ellers så stabile nordjyders resultater.

Hobro har tabt de seneste tre kampe, og den nærmeste forfølgere, AC Horsens, har nu kun tre point op til førstepladsen.

Klubben erkender, at presset som holdet, alle de andre jager, kan mærkes.

- Medierne har dyrket historien om den lille klub i Hobro, der driller de store, og der har været rigtig meget fokus på os, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

- Men i holdets verden skal fokus altid være på at vinde hver enkelt kamp, og det skal vi øve os i at fastholde. Der er ingen tvivl om, at man bliver udfordret på en anden måde, når man ligger nummer ét, og det gør vi stadig.

Jens Hammer Sørensen understreger, at det først og fremmest handler om at etablere Hobro som en top-20-klub i Danmark. Superligaen er blot en drøm, der pludselig er blevet realistisk.

- Det har altid været en del af kulturen i omklædningsrummet, af spillerne lavede sjov med, at Superligaen kunne være en drøm.

- Det er det stadig, men de råbte det også, da vi spillede i 2. division og i Danmarksserien, siger Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Der resterer 11 runder i 1. division, og Hobro har seks point ned til tredjepladsen, der lige nøjagtig ikke realiserer superligadrømmen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip