Troels Bech: Kun to spillere havde niveau

OB startede foråret med en sejr mod FC Midtjylland, men fynboerne kom søndag ned på jorden igen med et nederlag på 0-1 i Esbjerg.

- Bortset fra Morten Skoubo og Anders Møller var der ikke særligt mange, som levede op til niveauet i dag, siger OB-træner Troels Bech kritisk efter nederlaget.

I første halvleg var OB'erne sjældne gæster foran Esbjergs mål, og da gæsterne endelig kom over midten slog Esbjerg kontra og scorede til 1-0.

- Samlet set er jeg ikke begejstret for vores spil. De presser os for langt tilbage på banen. I første halvleg manglede der intensitet i vores arbejde. Vi havde gennem kampen for få angreb med lang nok levetid.

- I anden halvleg blev spillet bedre. Det især takket være vores medlevende publikum. De hjalp os virkelig med noget medvind i dag, og det var tæt på at hjælpe os til point, siger Troels Bech.

Med ti minutter tilbage af kampen faldt OB’s Mustafa 'Mos' Abdellaoue om i straffesparksfeltet efter nærkontakt med Esbjergs Jerry Lucena.

- Der burde være dømt straffespark på Mos. Det er vores egen opgave at yde nok til at vinde kampen, men det var i dag meget overladt til marginale kendelser, siger Troels Bech.

Hovedpersonen mente også, at der var straffespark.

- Jeg føler, at jeg har fri bane, og da jeg vil accelerere, bliver jeg hægtet. Derfor mener jeg også, at der er straffespark, siger Mustafa Abdellaoue.

OB bliver med nederlaget hængende i det store midterfelt, og søndag venter der en svær hjemmekamp mod FC København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip