Trofæ-håbet lever i Madrid efter CL-avancement

Real Madrid sikrede sig tirsdag aften en plads i Champions Leagues kvartfinaler med en 2-0-sejr over Roma, hvilket gav spanierne en samlet 4-0-sejr over to kampe.

Dermed lever klubbens eneste reelle håb om et trofæ i denne sæson stadig. For ud over Champions League-trofæet er det svært at se, hvor den spanske hovedstadsklub skal skaffe sig en tilføjelse til pokalskabet.

Kroatiske Luka Modric understregede efter kampen, at holdets primære fokus nu er på Champions League.

- Vi skal fortsætte med at være fokuserede, især i Champions League. Selvfølgelig også i ligaen, for vi tror stadig på, at det kan lade sig gøre, men vi skal bruge kampene i La Liga til at forberede os på Champions League-kampene, siger han til TV3+.

I La Liga er klubben hele 12 point fra FC Barcelonas førsteplads, og med ti kampe tilbage virker det ikke sandsynligt, at de hvidblusede henter det store forspring.

Heller ikke den spanske pokalturnering er en mulighed, da klubben i december blev smidt ud efter at have brugt en ulovlig spiller.

I Real Madrid-lejren var der efter kampen mod Roma glæde over, at holdet stadig er med i kampen om den eftertragtede pokal. Især målscoreren til 2-0, James Rodríguez, var glad for kunne bidrage positivt til holdet efter længere tids kritik.

- Jeg scorede i dag, men jeg vil blive ved med at arbejde hårdt, for Real Madrid er en meget krævende klub.

- Sejren var fortjent. De italienske hold er altid stærke, men vi fortjente at vinde, og nu skal vi fokusere på den næste runde, siger han ifølge uefa.com.

Også cheftræner Zinedine Zidane var glad for den vigtige sejr.

- Det var en svær kamp, men vi opnåede vores mål om at gå videre, og samtidig lukkede vi ikke mål ind. Der kunne være sket meget i kampen, for vi var oppe mod gode og hurtige spillere. Men vi klarede det, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip