Truede med kødøkse på tank: Politiet fangede ham i skab

Ved at true med en kødøkse, som han flere gange slog i disken, lykkedes det søndag morgen en ung mand at få udleveret nogle kartoner cigaretter på en tankstation i Bækmarksbro vest for Holstebro.

Imidlertid nåede han ikke at ryge en eneste af cigaretterne, fordi politiet takket være en lokal betjent med det samme kom på sporet af røveren og anholdt en 24-årig mand, der er fra lokalområdet.

Det var søndag morgen kort før klokken syv, at den unge mand kom ind i tankens kiosk og opførte sig truende over for ekspedienten med kødøksen, så han fik udleveret cigaretter, som han stak af med.

En betjent med lokalkendskab rettede straks søgelyset mod den 24-årige, og en politipatrulje, der blev sendt hjem til ham, fandt cigaretterne fra røveriet gemt i tørretumbleren, mens manden selv havde gemt sig i et skab ved siden af.

Mistanken mod manden er yderligere forstærket af, at politihunde har kunnet følge hans spor fra tankstationen til hjemmet, og af at hans maskering og kødøksen er blevet fundet langs hans rute.

Den 24-årige blev søndag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro, og her blev han ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi varetægtsfængslet frem til 12. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip