Trussetyv dropper sex i et år for at redde børn fra prostitution

1. januar 2013 indgik australske Pete Lynaugh et væddemål med sin ven - ingen sex i et helt år. Indtil da havde hans liv ellers været en lang fest med masser af engangsknald og følelsesforladt sex.

Dengang troede han ikke selv på, at det skulle lykkes ham, men nu er han ifølge eget udsagn kommet ind i det nye år som et nyt og bedre menneske.

- Jeg kunne helt sikkert sige, at jeg var afhængig af den bekræftelse, der kom med masser af sex. Jeg følte mig tom indeni. Jeg brød mig ikke om mig selv. Jeg havde det kun godt, når jeg følte mig begæret af flere piger, fortæller Pete Lynaugh i et interview med stuff.co.nz.

Læs også: Piger onanerer i den gode sags tjeneste

Væddemålet udviklede sig, og han oprettede Facebook-siden Pete's Chastity for Charity (Petes kyskhed for velgørenhed, red.). Gennem den har han indsamlet over 245.000 kroner, som han har givet til en organisation, der hjælper børneprostituerede i Cambodja. Pengene har betydet, at organisationen har kunnet ansætte flere medarbejdere, og man kan nu hjælpe 150 børn i stedet for blot 70.

Det sexløse års prøvelser har han dokumenteret på blog og i en videodagbog. Det var især en udfordring, da han i starten af 2013 datede en pige i to måneder. Her var han tæt på at bryde sit kyskhedsløfte, men formåede at holde sig i skindet.

Da han indgik væddemålet, forestillede han sig, at han ville fejre det med nytårsaften i Hugh Hefners Playboy Mansion omgivet af modeller. Virkeligheden var dog anderledes anstændig - han spiste en rolig middag med venner og gik i seng før midnat.

I dag er han single og leder efter en pige med hjertet på rette sted. Sex kommer i anden række som en ekstra bonus.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip