TTH forlænger med stregspilleren Søren Hansen

TTH-sportschef Niels Agesen er godt tilfreds med at have fået sjællænderens underskrift på en ny kontrakt, som forlænger samarbejdet, så det løber frem til 2014.

- Søren er stærk i begge ender af banen, så selvfølgelig er der tale om en spiller, vi gerne vil beholde - også for at bevare kontinuiteten i truppen, siger Niels Agesen.

Også Søren Hansen, der er noteret for 208 kampe for Team Tvis Holstebro, ser frem til endnu en sæson i den hvide trøje.

- Jeg glæder mig. Det er en fornøjelse at trække TTH-trøjen på, og var jeg i tvivl om det, så blev jeg i høj grad mindet om det i lørdags, da vi vandt nede i Plock. Det var fantastisk, og i Team Tvis Holstebro har vi et set-up, der gør det muligt at spille med om de europæiske pladser, der er flødeskummet på kagen, siger Søren Hansen.

Med i overvejelserne i forhold til en kontraktforlængelse har været Søren Hansens 33 år på bagen. Men stregspilleren føler, at der er flere år i ham.

- Det er klart, at man på et tidspunkt når en alder, hvor man skal tænke helbred, men jeg har ingen problemer i den retning og er klar til en sæson mere på højeste niveau – og måske også flere. Alt i alt lå kontraktforlængelsen lige til venstrebenet, slutter Søren Hansen.

 

Dagens Gossip