Tungt nederlag tænder katastrofeblinket i Hamburg

12/04/2014

Hamburger SV må nu for alvor se i øjnene, at klubbens status som det eneste hold i Bundesligaen, der aldrig har prøvet at rykke ned, er i alvorlig fare.

Nordtyskerne tabte lørdag på udebane med 1-2 til Hannover 96, som også roder nede i bunden af tabellen, og dermed lykkedes det ikke at rykke væk fra tredjesidstepladsen.

Tværtimod ser det nu endnu værre ud for holdet, fordi Stuttgart og Freiburg begge hentede sejre i deres kampe og øgede afstanden til det kriseramte hold.

Hannover 96 gik ind til kampen med fire nederlag på stribe og Leon Andreasen i startopstillingen.

Holdet bragte sig foran efter små 10 minutters spil, men Hamburger SV slog flot tilbage med et frisparksmål af Hakan Calhanoglu lige efter pausen.

Uafgjort var et resultat, som gæsterne nok kunne have stillet sig tilfreds med, men få minutter før tid indtraf katastrofen, da Didier Ya Konan samlede en retur op i straffesparksfeltet og sikrede Hannover sejren.

Der resterer fire runder af Bundesligaen, og Hamburger SV har et vanskeligt slutprogram, hvor man blandt andet skal møde de regerende mestre fra Bayern München, der allerede har genvundet den tyske titel.

I Mainz nåede Bo Svensson i øvrigt lige at få et par minutter på banen og nyde, at det lykkedes at besejre Werder Bremen med 3-0.