Turneringsdirektør kritiserer Wozniacki for Dubai-afbud

Det er ikke faldet i god jord, at den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki i sidste uge meldte afbud til WTA-turneringen i Dubai med henvisning til en knæskade.

I hvert fald ikke hos turneringsdirektøren Salah Tahlak. Han retter hård kritik mod Wozniacki, der gennem en årrække har været blandt turneringens største trækplastre.

- Vi taber en masse penge, og så mister vi desuden en af vores brandambassadører. Vi sætter meget stor pris på, hvad hun har gjort for os tidligere. Det har hun virkelig gjort godt.

- Hun kom til alle vores begivenheder og var meget dedikeret. Men i år er det hele kollapset. Det er virkelig skidt, siger Salah Tahlak til det Dubai-baserede sportsmedie 360° ifølge Ekstra Bladet.

Danskerens afbud var blot et af flere fra verdenseliten. Serena Williams og Angelique Kerber meldte også sent fra, og Agnieszka Radwanska og Maria Sharapova var ligeledes fraværende.

- Nogle gange forstår spillerne ikke, hvor meget arrangører og byer investerer i deres turneringer.

- Vi har bygget et stadion og et femstjernet hotel. Forestil dig så at have alle de plakater hængende af Serena, Radwanska og Caroline på Sheikh Zayed Road, siger Salah Tahlak.

Han ønsker, at kvindernes tennisforbund, WTA, går ind i sagen og undersøger, hvordan man undgår gentagelser i fremtiden.

Caroline Wozniackis lejr har ikke kommenteret kritikken fra turneringsdirektøren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip