Tusindvis af danskere har ventet i spænding: Her løfter kong Frederik sløret

Skrevet af Kamille Isaksen

13/03/2024
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
95.000 danskere kan godt begynde at glæde sig til 2. pinsedag.

Dagens topnyheder

Med under 100 dage tilbage indtil startskuddet lyder for dette års Royal Run, har Kong Frederik, der for første gang vil stå i spidsen for eventet som regent, afsløret designet for den officielle løbe-t-shirt. 

Det oplyser kongehuset på deres officielle Instagram

Dette års udgave af motionsløbet ser ud til at blive en særlig begivenhed med mere end 95.000 deltagere, der er klar til at binde løbeskoene og deltage i festlighederne.

Den officielle t-shirt for Royal Run, som traditionen tro vil blive båret af tusindvis af løbere i byer over hele Danmark, blev præsenteret med pomp og pragt af Kongehuset. I et nyligt Instagram-opslag kunne man se Kong Frederik vise den nye t-shirt frem, som i år kommer i en distinkt kongeblå farve med et turkis logo, en farvekombination der uden tvivl er en konge værdig.

Denne særlige begivenhed, der finder sted 2. pinsedag, inviterer løbeentusiaster til at deltage i en af de fem byer: Fredericia, Brønderslev, Aarhus, Kalundborg, og København/Frederiksberg. Det er en unik mulighed for at opleve Danmarks gader og stræder blive fyldt med løbeglæde, mens deltagerne viser deres støtte og entusiasme for motion og fællesskab.

Kong Frederiks engagement i Royal Run markerer ikke kun hans første år som vært i sin nye rolle som konge, men også en fortsættelse af kongehusets tradition for at fremme sundhed og velvære blandt danskerne. Med den nye t-shirts kongeblå og turkise farver er scenen sat for en mindeværdig løbefest, der vil samle tusindvis af danskere i en fejring af motion, fællesskab, og national stolthed.

Du kan se trøjen her: