TV 2-kendis afslører: Dropper ud

Foto: Shutterstock.com

Farvel og tak - TV 2-kendis valgte at droppe ud.

Livet er ikke én lang, lige landevej. Der er gange, hvor man kommer på en omvej, og det har 24-årige Oscar Elhauge, der er den ældste i børneflokken i Årgang 0-familien fra Aarhus, måtte sande.

Læs også

Det gik ikke: Landmand søger kærlighed-par er gået fra hinanden

Efter halvandet år på læreruddannelsen har Oscar Elhauge valgt at droppe ud. I stedet har han fundet en uddannelse, hvor mavefornemmelsen er meget bedre. Det fortæller han til Billed Bladet. 

Årgang 0-familien fra Aarhus består af mor Tina, far Mogens og sønnerne Oscar, Christian og Ludvig. Foto: Per Arnesen/TV 2 / Per Arnesen/TV 2

“Jeg gik på læreruddannelsen i halvandet år, og så droppede jeg ud. Så har jeg gået her på kokkeuddannelsen i lige godt og væld et år efterhånden,” fortæller han og uddyber:

“Jeg synes, at det er en super fed uddannelse, og jeg kan mærke, at det var meget mere mig end at være lærer,” siger han.

Lige nu foregår undervisningen online på grund af corona, men det slår ikke den 24-årige fyr fra Aarhus ud. Han har iværksætterdrømme og vil gerne specialisere sig for catering, skriver Billed Bladet. 

Med i X Factor

Udover kokkeuddannelsen så har Oscar Elhauge også brugt sin tid på at deltage i TV-programmet X Factor. Han har længe drømt om at give musikken en chance, men det blev dog en kort fornøjelsen.

Foran dommerne Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman sang han hittet  'Lego house' af Ed Sheeran, og den præstation fik ikke dommerne overbevist, skriver TV 2.

“Jeg synes, at det er for utrænet. Men du har en god lyd og også et godt look,” lød vurderingen fra Thomas Blachman, som sammen med sine to meddommere sendte Oscar Elhauge ud af konkurrencen med tre nej’er.

Læs også

Ny udmelding fra Mette Frederiksen

 

 

 

Dagens Gossip