TV 2-kendis taler ud: 'Det gjorde sgu ondt'

04/06/2023 19:18

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Især én scene bringer triste minder.

Mest læste i dag

Trofaste fans af "Bachelorette" samt "Bachelor" kan uden tvivl huske det øjeblik, hvor Mette Sommer i sæson to af sidstnævnte dating-hit, var ved at løbe med sejren.

I løbet af hele anden sæson havde hun sit blik fast rettet mod Kasper Skak, som i sidste ende lod sin rose falde i Helenas hænder.

Og Mette Sommer var ikke bleg for at erkende, at skuffelsen ingen ende ville tage.

Derfor, inden optagelserne til ”Bachelorette”, hvor hun sammen med Julie Kriegler skal forsøge kærligheden, kom hun frem til, at ingen skulle holdes for nar.

"Inden jeg gik ind i Bachelorette, der tænkte jeg ”jeg skal ikke holde nogen for nar”. Jeg siger ikke, at Kasper holdt mig for nar, men det var den følelse," udtaler Mette Sommer til SE og HØR.

Mette ønsker nemlig ikke at være med til, at "Bachelorette"-fyrene skal stå tilbage med samme følelse, hun selv stod med, da Kasper Skak valgte hende fra.

Ifølge Mette er det svært, når først man er i gang med showet. Her mister man fornemmelsen for tid og sted efter at have åbnet sit hjerte for de mænd, som man i bund og grund bare vil lære bedre at kende.

Og efter at have åbnet sit hjerte, var der særligt ét tidspunkt fra showet, som under optagelserne til "Bachelorette", førte til et flashback.

"Det var ikke sjovt. Det gjorde sgu ondt. Og det var ikke fedt."