TV: Denne mand var muligvis den første i verden der fik en iPhone 6 - og så tabte han den

Den australske by Perth er 12 timer foran det tidsmæssige nulpunkt i England. Det betyder, at de mennesker, som lagde sig i kø for at få fingrene i Apples skinnende nye statussymbol, iPhone 6, var blandt de første i verden.

Den allerførste i køen, som blev filmet af Perth News, var den unge australier Jack Cooksey, som havde slået lejr foran butikken hele natten for at tage æren for muligvis at være den første i verden med en ny iPhone 6.

LÆS OGSÅ: Påfaldende mange iPhones bliver stjålet eller går i stykker, når der kommer en ny model

Da Jack Cooksey endelig havde fået erhvervet sig sin skat, bad nyhedsmediet ham om at vise den frem på landsdækkende tv. Men den unge mand var muligvis en smule nervøs over den pludselige opmærksomhed og de mange kameraer - i hvert fald gik det helt galt. Publikums hyl kom næsten før det kunne gå op for seerne, at Jack Cookseys lettere fumlende fingre er i gang med at tabe den splinternye telefon. Så skingre, at man næsten skulle tro, at han tabte et lille barn med en halskæde af fabergé-æg. Og så sker det: den nye iPhone 6 rammer - bogstaveligt talt - gaden.

LÆS OGSÅ: Ekspert-kritik af Facebook: Messenger-app'en udspionerer dig

- Jeg har lige fået at vide af news, at jeg er gået “viralt”, har den unge mand efterfølgende skrevet på sin Twitter-profil. Han fortsætter:

- Nå, men jeg tabte min nye iPhone 6 på landsdækkende tv. Jeg håber ikke, jeg bliver lavet til en meme. Den første i Perth!

Et par timer senere skriver han igen på Twitter:

- Jeg har bogstaveligt talt læst fora, artikler, tweets og hørt folk snakke om mig, der tabte min iPhone, den sidste time, skriver han videre.

Se indslaget om den uheldige iPhone-ejer hér: