Tv-legende bekræfter: Stopper til maj

Med 32 års erfaring som talkshowvært er det en levende tv-legende, der til maj går på pension.

Den 20. maj stopper David Letterman nemlig som vært på CBS' populære program "Late Show". Når sidste afsnit ruller over skærmen, har Letterman været vært for i alt 6028 talkshows, og det er altså tilstrækkeligt for den 67-årige fjernsynsveteran.

Det skriver Deadline.com.

- Folk spørger mig konstant om, hvornår jeg har tænkt mig at stoppe. Og jeg svarer altid, at når showet stopper med at være sjovt, venter jeg 10 år, og så trækker jeg mig tilbage, sagde den spøgefulde Letterman, da han offentliggjorde sin forestående pension.

Og ifølge Letterman selv er den tid så åbenbart kommet nu. Spørger man den administrerende direktør hos tv-stationen CBS Leslie Moonves, er showet dog stadig magisk.

- Det kommer til at blive enormt svært at sige farvel, men jeg ved, at vi alle kommer til at sætte ekstra meget pris på de sidste shows, Dave kommer til at lave, inden han går på pension, siger han.

Selv om værten "Late Show" holder op, betyder det ikke, at programmet stopper. Manden bag "The Colbert Report", Stephen Colbert, overtager nemlig Lettermans varme sæde.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip