TV: Monte Carlo-drengene med i verdens vildeste Road Trip

Snart skal de to Monte Carlo drenge  ud på deres livs eventyr. Sammen med kendisser og hollywoodstjerner deltager i årets udgave af Gumball 3000 Rallyet – der også kan benævnes som verdens vildeste Road Trip.

Esben og Peter deltager i løbet bag rattet i en fuldblods Maserati med alt for mange hestekræfter. Den bil de skal køre i, får de først fingrene i når løbet skydes i gang den 24. maj i Stokholm, men indtil da, får de lov at snuse til en bil af samme type.

Pengene skal ikke sidde løst, hvis man vil deltage i løbet. Hvis man ønsker at tilmelde en bil med to deltagere koster det 455.000 kr., og derfor er det også et tilløbsstykke, som tiltrækker de rige og berømte.

”Det er ligesom der hvor Leonardo DiCaprio får sneget sig med ombord på Titanic og så ender med at fraternisere med de rige,” siger Peter Falktoft.

I år er Monte Carlo drengene med på BETSAFEs hold, der sponsorerer to biler. Og Esben og Peters holdkammerat bliver den svenske actionhelt og hollywoodstjerne Dolph Lundgren.

Danskerne bliver ikke snydt for hverken Monte Carlo drenge og berømtheder, når  Gumball 3000 varmer op til resten af turen på Rosenborg Slot i København d. 25 og 26 maj inden løbet sætter kurs mod Las Vegas.

Se indslaget herunder:

 

Dagens Gossip