TV: Smid cykelhjelmen og tandbørsten i opvaskemaskinen

Livsstilsguide- og blogger Ann-Alicia Ilskov fra Husmoderen.dk viser her, hvordan man kan bruge opvaskemaskinen til at rense og vaske alt fra Legoklodser til baseball-kasketter.

Opvaskemaskinen er et af familiens kæreste ejer og sættes dagligt i sving, når køkkenremedier og services skal vaskes. Men opvaskemaskinen kan faktisk meget mere end det. I videoen giver Ann-Alicia Ilskov i samarbejde med Electrolux overraskende opvaskemaskinetips, som du formentlig aldrig har prøvet før.

Tip 1:  Brusehoveder og filtrer fra vandhanen kan nemt og hurtigt vaskes i opvaskemaskinen - læg dem først i en skål lagereddike i et kvarter, inden de kommes i opvaskemaskinen.

Tip 2:  Hvis du skal vaske baseball-kasketter, cykelhjelme, ridehjelme eller andre hatte, der ikke må miste deres form, så læg dem i “glas-skuffen”, og kør maskinen på maks. 50 grader med en almindelig opvaskemaskinetab.  Så bliver kasketter og hatte rene og mister ikke formen. Brug ikke vaskepulver, da nogle typer indeholder blegemiddel, hvilket ikke er godt for kasketter, hjelme og hatte.

Tip 3: Børn er ofte i tæt kontakt med legetøjet. Men hvor tit får du det egentligt vasket? Lego, legetøjsfigurer, og generelt alt legetøj i plastik kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen.

Tip 4: Dine rengøringsredskaber bliver også snavsede! Så vask jævnligt opvaskebørster, skuresvampe og lignende i opvaskemaskinen.

Tip 5: Tandbørster (særligt gæstetandbørster, der sjældent bruges), makeup-børster, negleklippere, sæbebeholdere og svampe kan også vaskes i opvaskemaskinen, så de forbliver pæne og rene.

Der anvendes en Electrolux opvaskemaskine i videoen. Der tages forbehold for, at ikke alle opvaskemaskiner nødvendigvis kan anvendes til det samme som denne model.

Se indslaget herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip