Tv-stjerne fængslet for knivstikkeri

Skrevet af admin

26/06/2015

Mest læste i dag

En grusom skilsmisse, en sexvideo og en fallit-karriere. Det er, hvad den amerikanske komedieskuespiller Dustin Diamond har haft udkig til de sidste mange år, efter hans karriere sluttede i tv-serien "Saved by the bell" i 2000.

Men nu ser det ud til at den 38-årige skuespiller står overfor endnu et gråt kapitel i sit liv. Torsdag blev Diamond dømt til fire måneders fængsel for at stikke en mand ned på en bar i Milwaulkee på juleaftensdag sidste år.

Ifølge Wisconsin-dommeren Paul Malloy skal "Saved by the bell"-skuespilleren melde sin ankomst søndag til fængslet for også at have været i besiddelse af et ulovligt våben.

Diamonds advokat fortæller, at de er tilfredse med dommen.

- Vi er meget lettede over resultatet. Vi mener, at retfærdigheden har slået til, og juryen gjorde et godt stykke arbejde, fortæller Diamonds advokat, Thomas Alberti, til det amerikanske medie the Associated Press.

Igennem retssagen har tv-skuespilleren holdt fast i sin uskyld. Han har tidligere fortalt til The Associated Press, at han kun havde kniven på sig for at beskytte sin forlovede, Amanda Schutz. Dog indrømmede han i en afhøring i maj, at han viste kniven frem til gæsterne i baren.

- Jeg frygtede for hendes liv og sikkerhed, fortalte Dustin Diamond i retten tidligere i foråret.

Ifølge den officielle politirapport fortæller den forurettede, at han aldrig nåede at se kniven og kunne derfor ikke garantere, at skuespilleren Dustin Diamond stak ham ned med kniven. Først senere på aftenen opdagede han, at han var kommet til skade.    

Den 38-årige komedieskuespiller har tidligere været i stormvejr, da han i 2006 udgav en sexvideo offentligt.

/ritzau/FOKUS