Tv-stjerne havde for travlt til sin familie

Det er det klassiske dilemma: Skal jeg vælge en storslået karriere, eller skal jeg blive et vaskeægte familiemenneske?

Karrieren blev svaret for skuespillerinden Katherine Heigl, da hun fik rollen som "Izzie" i tv-serien "Greys Hvide Verden". Det fortryder den 35-årige tv-stjerne nu, fordi hun ikke føler, at hun havde nok tid med sit barn og sin familie.

- Jeg kom ofte hjem og var frustreret og vred over, at jeg var gået glip af alt, hvad mit barn havde lavet den dag. Jeg vækkede hende selvfølgelig ikke, men jeg gik altid ind til hende og gav hende et kys, fortæller Heigl til Good Housekeeping Magazine.

Nu er skuespillerinden dog færdig med det travle liv på settet af "Greys Hvide Verden", og hendes prioriteter er da også en del anderledes nu. Det skyldes ikke mindst, at hun har fået endnu et barn, og at hende og familien er flyttet fra Los Angeles til Utah.

- Vi havde store planer om at udvide familien, flytte op i bjergene og leve et mere stille og roligt liv. Før prioriterede jeg fuldstændig forkert. Jeg lagde for meget tid og energi i mit arbejde, selv om jeg er blevet opdraget til at synes, at familie er det vigtigste, siger Heigl.

"Greys Hvide Verden" bliver i Danmark vist på Kanal 4, og seriens 11. sæson begynder i år. Det bliver dog uden Heigl, der i 2010 altså valgte familielivet i stedet for en tilværelse på tv-skærmen.

Newspaq

 

Dagens Gossip