Tv-stjerne indlagt på afvænning

Den 51-årige skuespiller John Stamos blev kendt for sin rolle som onklen Jesse Katsopolis i den populære komedieserie "Hænderne fulde".

"Full House", som var originaltitlen, var et stort hit i 90'erne, og John Stamos genindtager sin gamle rolle som den langhårede onkel, når den nye serie "Fuller House", som er et spin-off på den oprindelige serie, toner frem i 2016.

Men de seneste par uger har John Stamos' navn skabt nogle noget mere uheldige overskrifter. For fem uger siden blev han stoppet i Beverly Hills for at køre hasarderet og sigtet for spirituskørsel. Og nu er skuespilleren så kommet på afvænning. Det bekræfter magasinet People.

Stamos har indlagt sig selv på afvænning, hvor han skal behandles for stofmisbrug.

Karrieren ser ellers ud til at gå fint for den 51-årige skuespiller som også har en lang liste af film og tv-serier bag sig. Han har blandt andet spillet lægen Tony Gates i "Skadestuen", har haft en lille rolle i tv-serien "Venner", og så spillede han med i et par afsnit af musical-serien "Glee":

Stamos mødte dog personlig modgang sidste september, da hans mor Loretta Phillips døde. Han skal i retten for sagen om spirituskørsel til september.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip