TV-stjerne knaldede sin barnepige som 12-årig

Skuespilleren Don Johnson var kun 12 år gammel, da han havde sex første gang. Det var sammen med barnepigen, og selv om han ikke ligefrem er stolt af episoden, fortryder han det heller ikke.

- Det er ikke noget, jeg går og praler med, men hun var en meget skøn 16-årig pige, og vi var begge unge og eksperimenterende. Det var dejligt, fortæller han til Female First.

Don Johnson er mest kendt for de sine barske roller, og han fik sit store gennembrud i 1980er-kultserien om to civilstrømere, Miami Vice, hvori pigerne var som taget ud af en Playboy-kalender. I de seneste år har han dog skiftet genre, og nu medvirker han i stribevis af komedier.

Johnson selv lægger ikke skjul på, at veldrejede kvinder er noget, der vækker glæde hos ham. I løbet af 80'erne hyggede han sig med masser af modeller, afslører han over for avisen The Times.

- Der var fem modelbureauer i Miami, og jeg inviterede fem modeller fra hvert bureau og tre eller fire af mine mandlige venner over. Vi, øh, havde det ret sjovt, fortæller han.

Newspaq

 

Dagens Gossip